Å bestille på nett!

image104
I dag har jeg vært inne på www.wallwords.com og tittet litt på alle disse ordene som man kan bestille for å klistre opp på veggen. Jeg tror det er samme type "klistreord" som man også kan bestille direkte på Mollys Heaven.

image106Det er sikkert veldig enkelt å bestille selv på nett, men likevel komplisert nok når man skal regne med inches, frakt og beregninger av valutakurser -så jeg har foreløpig droppet hele prosjektet.

Det andre problemet er jo å finne på hva man skal skrive? "Med ønske om en super 17.mai" kom etter mine beregniner på ca 320 kroner ferdig hjem i postkassen.  Da får man en setning som er ca 12 cm høy og 1,5 meter lang !
Bare sånn for ordens skyld:
Jeg tror nok ikke jeg kommer til å bestille akkurat den setningen. Det blir litt rart å ha det på veggen på julaften for eksempel, he he.....


Til jul ønsket flere her i familien seg verdens styggestimage107e sko, nemlig Crocs, så da bestilte vi faktisk seks par Crocs  på nett fra USA.

Vi bestilte via nettstedet:
www.taylorshoes.com
-og vi var veldig fornøyde.
 
Vi betalte i alt 1350 kroner med frakt og det hele, ( dvs 225 kroner per par) og skoene var på plass i løpet av 10 dager. Nå har jo disse Crocsene blitt veldig populære og du kan få dem i mange norske butikker, men vi er likevel veldig fornøyde med kjøpet vårt. Taylor Shoes har jo mange ulike varianter som vi fremdeles ikke har fått i Norge, selv om jeg tviler på at denne trenden med disse gummi/ plast skoene vil vare så lenge!
  


Kommentarer:
Postet av: Grethe

Hei... puh... endelig har jeg fått av meg den traaaange bunaden. Jeg har bodd 9 år i Trondheim..

*savne*, og kan tipse om Cornelias hus. Det ligger en interiørbutikk på andre siden av Cornelias hus også. Ellers er det kommet flere designbutikker, og også kjedebutikker som Åhlens. Alt ligger i området rundt gågata (Nordre). Det er 11 år siden jeg bodde der, så jeg husker ikke gatenavnene. http://www.corneliashus.no/ God tur!

17.05.2007 @ 18:12
URL: http://morgrethe.blogspot.com
Postet av: Beathe

Har også bestilt mange crocs fra akkurat Taylorshoes.com, glimrende service.

Mitt siste kjøp var de nye "høyhælte" crocsene, litt tøffe, ellers er nok favoritten min Mary Jane:)

Er masse som kan bestilles fra USA, men som du sier det er en del man må regne på først;)

Med ønske om en god 17. mai, ville nok ikke jeg hatt på veggen heller, hehe

Håper dere har hatt en fantastisk 17. mai!

17.05.2007 @ 18:27
URL: http://www.angeldreams.sprayblogg.no
Postet av:

Ikke alltid like lett å handle på nett nei, jeg har ofte avbrutt bestillingene i site liten etter å ha blitt litt usikker....

Håper du har hatt en fin nasjonaldag!

17.05.2007 @ 18:50
Postet av: Trines Hus og Hage

Kjempefine tips, Emmeline! Håper du har hatt en SUPER 17. mai!

17.05.2007 @ 21:47
URL: http://trineshusoghage.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5441254