Nå skal det bli avslapping!


For første gang på lenge skal jeg slappe av hele helgen.
Ingen skraping og maling -og ingen stryking av bunadsskjorter...HERLIG!

I dag har jeg faktisk vært på jentebesøk hos en barndomsvenninne,
og der fikk jeg denne koselige gaven.
Hun hadde kjøpt en nydelig lilje og en søt liten lykt. Liljene skal plantes ut, men siden det regner sånn ute skal de få stå inne en stund til. De lukter helt nydelig også. Jeg syns det var en utrolig fin blomst. Nå skal jeg bare finne ut hvor denne typen trives best, i sol eller skygge, i vanlig jord eller i sandjord. Jeg er bokstavelig talt helt analfabet når det gjelder blomster, men det er kanskje lett å lære noe på noen av de flotte blomsterbloggene omkring?

image112

image111                image113

Rosene fra konfirmasjonshelgen er på hell, men de skal få stå til i morgen. Ha en riktig fin helg !

Kommentarer:
Postet av: Trines Hus og Hage

Kos deg riktig så mye i helgen, Emmeline! Det høres godt ut og bare ta det med ro. Liljen og lykta du fikk var bare kjempefine. Ble helt betatt av liljen...skal lure på hva den heter? Uten å ha sjekket noe sted, vil jeg intuitivt si at jeg tror liljen din vil trives i vanlig god hagejord i sol eller halvskygge. De vil nok helst ha mest mulig sol. Kos deg med den inne så lenge til været blir bedre, og nyt helgen!!!

18.05.2007 @ 20:52
URL: http://trineshusoghage.blogspot.com
Postet av: Grethe

Jeg har faktisk liljer ute, så de kan umulig kreve mye. De blomstrer hvert år hvis ikke kjæresten klipper dem med gressklipperen. *smil* Jeg kan også fortelle deg at KIWI har fine krydderurter... he he. Ha ei fin og rolig helg. Er det til uka du skal til Trondheim? Kos deg da!

18.05.2007 @ 22:59
URL: http://morgrethe.blogspot.com
Postet av: elin1976

Slik en lilje kjøpte jeg til min mamma men kan ingen ting med de selv. Hun får dem nå opp igjen så noe må hun gjøre riktig. Men så får hun alt opp igjen bare hun ser på blomstene:O) Koselig bilder fra 17 mai. he he.Jeg glemte heldigvis ikke kameraet denne 17 maien Har gjort det noen år. Dette året ble det faktsik en del bilder men tidligere har det blitt en bilder på kvelden etter vi kom hjem! Smart! Ha en fin dag:O)

19.05.2007 @ 06:46
URL: http://elin1976.blogspot.com
Postet av: Karna

Nydelige liljer, og nydelig lykt du fikk...veldig koselig med liljer for de kommer igjen og igjen og blir bare større og større...skal få flyttet noen av mine, nå blir de litt traspet av vær og vind...

God helg!

19.05.2007 @ 09:07
URL: http://karna.sprayblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5442599